11 wijnglazen dragen in één hand!

experts wijn wijnglas
twee dames drinken rode wijn tijdens een etentje

Voor het maken van opnames zijn wij vaak door het hele land actief.

Slechts een klein gedeelte van de video's die we maken  wordt in onze eigen studio opgenomen, het grootste gedeelte filmen we op locatie. 

De meest authentieke beelden voor een online horeca training krijg je namelijk toch echt wanneer je ze ook in de horeca schiet. Als je onze Yellowstone auto ergens door het land ziet rijden, is de kans groot dat we onderweg zijn voor nieuwe opnames om onze bibliotheek met meer dan 250 videotrainingen, nog verder uit te breiden.

Nog niet zo lang geleden hadden we een super leuke, maar ook lange opnamedag. Het was dan ook vrij laat op de avond toen we met een voldaan gevoel over de welbekende A2 richting huis reden.

Halverwege de weg terug werd het ineens een stukje donkerder, tenminste het werd een stukje donkerder recht voor ons. Hmmm, een voorlampje van de auto was stuk, die moesten we even vervangen. Het geluk was dat we binnen enkele minuten een pitstop konden maken bij een bezinestation.

Toen we waren gestopt keken we elkaar aan en schoten we allebei in de lach. Want ja, hoe vervang je een lampje? 

Natuurlijk is het niet moeilijk om een lampje van de auto te vervangen, maar als je het bij je eigen auto nog nooit gedaan hebt, dan moet je de eerste keer toch even zoeken.

Het zoeken duurde niet lang omdat Renée met het ingenieuze idee kwam om er een video van op te zoeken op Youtube. En jawel hoor, binnen 5 minuten had ze een video gevonden, hadden we de video bekeken, het lampje vervangen en waren we weer op weg.

Tijdens het wegrijden zegt Renée: “Toch wel fijn he, dat je tegenwoordig met video alles heel makkelijk en snel kunt leren…”.

Wil jij zelf heel makkelijk en snel leren met video? Kijk dan eens hier hoe je 11 wijnglazen in één hand kunt dragen.

Meer weten over Wizzflix? Klik hier.

 

Op de hoogte blijven van nieuws en updates? 

 

Schrijf je in voor de mailinglijst om nieuws en updates te ontvangen over Wizzflix plus handige tips voor meer succes in je bedrijf!

 

Inschrijven