Een betere balans tussen werk en privé

autonoom balans ontwikkeling opleiden privé traininen vrijheid

Veel van de horecaondernemers die wij kennen lopen met dezelfde uitdagingen. Ze zijn eigenaar van een prachtige zaak, maar zijn niet in staat hier los van te komen.

Hiermee bedoelen we dat ze vaak degene zijn die de zaak openen en degene die de zaak sluiten. Om de één of andere reden kan het ontzettend lastig zijn een bepaalde verantwoording uit handen te geven. Hierdoor ben je zelf vaak dag en nacht met je zaak bezig bent, terwijl je voldoende medewerkers in dienst hebt.

Een grote wens van veel horeca ondernemers is om zo’n goed team neer te zetten, zodat hun zaak autonoom kan draaien. Je hoeft als ondernemer dan zelf geen tijd meer te besteden aan operationele zaken en kunt je tijd en energie focussen op zaken die de groei van je bedrijf ten goede komen.

 

Opleiden en ontwikkelen

Om dit voor elkaar te krijgen zul je moeten investeren in het opleiden en ontwikkelen van je medewerkers, want hoe beter je medewerkers zijn opgeleid: 

  • Des te minder klachten hoef je af te handelen, want die komen nauwelijks voor
  • Des te minder hoef je bezig te zijn met het inwerken van nieuwe medewerkers, want je verloop is minder
  • Des te minder hoef je je druk te maken over het dagelijks verloop van je zaak, want iedereen weet precies wat er verwacht wordt

 

Minder werk, meer privé

Hoe prettig is het als je team autonoom draait en je zelf een betere balans gaat krijgen tussen werk en privé?

Gasten gaan je makkelijker weten te vinden omdat goede medewerkers zorgen voor meer tevreden en terugkerende gasten. 

En weet je wat ook een fijne gedachte is? Dat je zaak gewoon goed blijft draaien als je er zelf een keer een dag niet bent.

Wist je dat goed getrainde medewerkers een hogere betrokkenheid hebben, minder verzuimen en een hogere motivatie hebben?

We stellen de komende periode onze tijd beschikbaar om je te laten zien hoe een online horeca academy werkt en wat dit voor je zaak kan betekenen. Onze agenda staat voor je open zodat je zelf een live demo met ons in kunt plannen, waar we al je vragen beantwoorden en je de geheimen van onze academy laten zien.

Ben je nieuwsgierig? Vraag dan een live demo aan en we staan je graag te woord.

Meer weten over Wizzflix? Klik hier.

 

Op de hoogte blijven van nieuws en updates? 

 

Schrijf je in voor de mailinglijst om nieuws en updates te ontvangen over Wizzflix plus handige tips voor meer succes in je bedrijf!

 

Inschrijven