De skill waar je de rest van je leven van gaat profiteren

attentfulness gastvrijheid persoonlijke ontwikkeling

Wist je dat er één skill is die je nergens anders zo goed kunt leren als in de horeca? En wist je dat je, wanneer je deze skill traint, je hier de rest van je leven profijt van gaat hebben? We vertellen je graag welke skill dit is!

Vrijwel iedereen in de horeca kan beamen dat je wekelijks (en misschien zelfs wel dagelijks) de benen uit je lijf loopt voor het tevreden stellen van je gasten.

Of je nu horecaondernemer bent, werkt in de bediening of in de keuken, de horeca is hard werken. Al wordt dat soms wel eens vergeten toch?

Met het werken in de horeca leer je als geen ander het attent zijn richting anderen.

 

Je inleven in je gasten

Je leert hoe je moet levelen met gasten, hoe je je in anderen mensen kunt verplaatsen en je leert in te schatten wat je gasten willen, soms zelf voordat ze zelf weten dat ze het willen #gedachtelezen.

Onbewust train je jezelf dus continu in het attent zijn. En het maakt niet uit of je je hele leven lang in de horeca blijft werken, de zorg in gaat, retail of de zakenwereld. Deze skill ga je je hele leven lang kunnen gebruiken.

Maar goed, er schuilt hier wel een gevaar in. Het gevaar is namelijk dat je jezelf vergeet. Iets dat je moet zien te voorkomen om op latere leeftijd geen spijt te krijgen van de keuzes die je hebt gemaakt. Je zult namelijk niet de eerste zijn die denkt: “Waar ben ik mee bezig?”.

 

De mother of all skills

Dé skill waar je de rest van je leven van gaat profiteren is niet het “attent” zijn richting anderen, maar juist het “attent” zijn richting anderen en jezelf. 

Dit is wat wij “Attentfulness” noemen. De mother of all skills en waarmee wij je helpen hier een ware master in te worden.

Met Attentfulness leer je:

  • Te doen wat jij leuk vindt en wat bij jou past
  • Je leert makkelijker om te gaan met kritiek
  • Maar ook beter om te gaan met conflicten 
  • Daarnaast hoe je jouw eerste indruk op een ander in jouw voordeel kan laten werken. 
  • Hoe je betere relaties ontwikkelt met anderen. 
  • Je leert betekenis te geven aan alles wat je doet. 

Maar je leert ook attenful te zijn in hele praktisch dingen. 

  • In de juiste state of mind te komen, wanneer jij dat nodig hebt
  • En we leren je de 15 kleine details die het serveren van drank net iets specialer maken dan bij andere horecazaken. 

Kun je niet wachten om hiermee aan de slag te gaan? Klik dan hier.

Meer weten over Wizzflix? Klik hier.

 

Op de hoogte blijven van nieuws en updates? 

 

Schrijf je in voor de mailinglijst om nieuws en updates te ontvangen over Wizzflix plus handige tips voor meer succes in je bedrijf!

 

Inschrijven