Yellowstone gaat verder als Wizzflix Hospitality.

groei wizzflix yellowstone
 

Sinds 19 januari 2022 gaat Yellowstone verder onder de naam Wizzflix Hospitality. De nieuwe naam is onderdeel van de groeistrategie van Wizzflix, het platform dat in 2021 gelanceerd werd door dezelfde eigenaren. "Doordat we zo snel gegroeid zijn de afgelopen maanden werd het met alle verschillende producten en specialismen verwarrend. Daarom hebben we besloten alles onder één noemer te brengen, Wizzflix," aldus eigenaar Renée Notermans.

Naast een naamsverandering verandert er voor het bedrijf niets. De diverse platformen, state-of-the-art software en kennisbanken gaan alle verder als labels van Wizzflix.

Eigenaren Job Hoefs en Renée Notermans blijven aan het roer en kijken zeer positief uit naar de naamsverandering en mogelijkheden op het gebied van internationalisatie. Eigenaar Job Hoefs: “Voor onze medewerkers en relaties blijft alles hetzelfde: innovatie, kwaliteit en fun. Echter kan iedereen nu op een plek terecht voor al onze producten." 

Meer weten over Wizzflix? Klik hier.

 

Op de hoogte blijven van nieuws en updates? 

 

Schrijf je in voor de mailinglijst om nieuws en updates te ontvangen over Wizzflix plus handige tips voor meer succes in je bedrijf!

 

Inschrijven