Demo Boeken

Spirits

Ontdek de magie van sterke drank!

In deze module leer je o.a.:

  • Hoe verschillende soorten drank worden gemaakt
  • Alles over whiskey
  • Alles over rum
  • Alles over gin

Vragen over de module? Vraag het ons!

Afspraak maken
Bibliotheek

Sterke drank

Ontdek de wondere wereld van thee!

In deze module leer je o.a.:

  • De reis van zaadje tot blaadje
  • De verschillende soorten thee 
  • De perfecte kop thee zetten
  • Thee en food pairing

De demo is gratis en geheel vrijblijvend

Meer weten
Bibliotheek
 

Waarom kennis over sterke drank belangrijk is? 

De verkoop van aperitieven, digestieven en cocktails is belangrijk voor de omzet. Maar wat is nou het verschil tussen kwaliteits dranken en goedkope dranken? En hoe kun je bepalen welke drank het beste bij je gast past. Lieke van Vliet, de spiritbaas van Nederland, legt je alles uit over sterke drank. Een leuke module vol met weetjes. 

Een impressie van de inhoud:

Hoe je de smaken herkent van drank

Deze methode is het fundament voor iedere Master die meer wilt leren over sterke dranken. Een super handige grafiek die als eenvoudig geheugensteuntje dient om een inhoudelijk sterk verhaal aan de gast te vertellen.

Het distillatie proces

Altijd al willen weten hoe sterke drank gemaakt wordt? Als je weet hoe het wordt gemaakt wordt het een stuk makkelijker om een fles te beoordelen. Lieke legt het je uit in 4 stappen. Een absolute must-watch voor iedereen die meer wil leren over spirits.

Hoe serveer je Whiskey?

Whiskey puur serveren, met ijs of in een mix? Lieke laat zien hoe je het aanpakt en wat het effect is van een druppeltje water in je whiskey. Weet jij het? Ook geeft Lieke een hele bijzondere serveertip.

Single malt of blended whiskey?

Ken jij het verschil tussen single malt en blended whiskey? De meeste van ons zullen dit weten, maar weet je ook wat een single barrel is? Ontdek het allemaal in deze korte maar belangrijke video voor jouw whiskey kennis

Waarom zijn er tequila's met wormen?

Serveer jij Tequila met citroen en zout? Spoiler alert, de meeste Nederlanders drinken Tequila op de verkeerde manier. Zonde, want er is veel aan deze drank wat we nog niet wisten. Wat je waarschijnlijk wel kent is het bekende liedje. Tede tedede tete, Tequila!

Alles over vodka

Waar andere spirits hun bekendheid halen uit de creativiteit van toevoegingen draait wodka met name om de puurheid van de drank. Wat weet jij over wodka? Lieke vertelt in ieder geval dat er wodka is die gefilterd wordt door vrouwenborsten. Whaat?

Zoek je iets wat je nog niet gevonden hebt? 
Vraag het tijdens de demo

Oplossingen

Yellowstone

Partners 

Wizzflix

HorecaNerd

Partner Expert 

Affiliate 

Prijzen

Contact  

Support

Contact ons

📞 041 328 02 36

Trainingen

 

  

 

 

Hostmanship

Events festival

Banqueting  

📞 041 328 02 36